Uslovi korišćenja

INTERNET PRODAJNO MESTO OSVETLIME.RS JE VLASNIŠTVO OSVETLIME D.O.O.

www.osvetlime.rs Vam daje mogućnost pristupa svim informacijama objavljenim na sajtu.

Na sajtu, možete slobodno i detaljno pregledati ponudu bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.osvetlime.rs smatra se prodajom na daljinu.

Robu koju poručite na našem sajtu možete platitipouzecem.

Kupljenu robu isporučujemo u roku koji je naveden pored proizvoda, putem službi za prevoz robe ovde.

Raspoloživost prikazane robe na lageru dobavljača se proverava pre potvrde o porudžbini kupca i o tome se kupac blagovremeno obaveštava.

Cena robe je izražena je u eurimakoji se obracunava po srednjemkursu NBS na dan porucivanja robe sa iskazanim PDV-om uz svaki proizvod.

Kupac ima pravo na reklamaciju koja se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

KORIŠĆENJE SAJTA OSVETLIME.RS

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe.

Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Stranice našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu objavljena.

Sajt osvetlime.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno od 08-16h. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole Osvetlime d.o.o.

Scroll to top